Serveis

 

L’Institut de l’ecoedició es dedica a investigar, consensuar, assessorar, verificar i difondre aquesta forma de publicar llibres.

Verificar

L’Institut de l’ecoedició es dedica a investigar, consensuar, assessorar, verificar i difondre aquesta forma de publicar llibres.

Assessorar

L’Institut de l’Ecoedició assessora i acompanya a les empreses, col·lectius, institucions i persones preocupades per la sostenibilitat en el món del llibre a emprendre mesures ambientalment responsables.

Difondre

L’Institut de l’Ecoedició difon l’ecoedició com a proposta i com a pràctica amb campanyes de sensibilització, organitzant jornades, xerrades i tallers.

Investigar

L’Institut de l’Ecoedició investiga de manera continua quines són les millors pràctiques, les millors experiències, i les millors metodologies per a establir noves i millors propostes en la sostenibilitat del món del llibre.

Consensuar

L’Institut de l’Ecoedició vol generar un consens, entès aquest com un espai de trobada per a establir diàlegs i intercanvis d’experiències per a la sostenibilitat en el món del llibre.

Vols publicar llibres amb el segell “Llibre ecoeditat”?

L’Institut de l’Ecoedició està format per els socis de serveis i pels socis col·laboradors, que es beneficien d’aquesta certificació i dels serveis que l’entitat ofereix.

ASSOCIA’T!

Tens dubtes o necessites
més informació?

Omple el formulari i et respondrem
el més aviat possible.

GET STARTED

0$

Gràcies, ens posarem en contacte amb tu aviat!

The final estimated price is :

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :